U begrijpt het belang van een degelijke financiële administratie . U hebt vertrouwen in uw eigen kennis en capaciteiten en wil deze dagelijks inzetten. Met uw ervaring weet u waarde toe te voegen.

Wij helpen u de juiste opdrachtgever te vinden.

Uw wensen

U zoekt een interim opdracht met uitdaging en verantwoordelijkheden. Bij toonaangevende bedrijven en organisaties. U investeert in uzelf, uw vakkennis en werkervaring.

Met onze achtergrond in de financiële dienstverlening begrijpen wij uw wensen. We kennen uw vak, de uitdagingen en de mogelijkheden. Als geen ander weten we hoe belangrijk het is om de juiste vervolgstap te maken.

Onze aanpak

Onze aanpak begint met aandacht voor u. Pas als we u kennen, weten wat u heeft gedaan, maar vooral ook wat u drijft, zijn we klaar voor uw volgende opdracht. Value Financial werkt samen met een aantal opdrachtgevers die op ons vertrouwen bij het invullen van interim posities op financieel gebied en voor veranderingstrajecten.

Opdrachtgevers benaderen ons voor functies in het gehele financiële werkveld. Als professional krijgt u bij ons dus alle mogelijkheden.

Uw volgende stap

Samen met u bepalen we uw mogelijke vervolgopdracht. Zodat u met uw financiële bagage op een plek komt waar men optimaal gebruik maakt van uw capaciteiten. En waar u zich prettig voelt en volledig kan ontplooien.

Neem contact op

Neem contact op

    [recaptcha]