Value Financial heeft een heldere visie op de bemiddeling tussen opdrachtgevers en financiële professionals. Wij baseren onze dienstverlening op jarenlange ervaring en een sterk inhoudelijke kennis van het financiële vakgebied. 

Onze aanpak:
De optimale match

Value Financial beschouwt een goede match als een win-win tussen opdrachtgever en professional:

  • Als opdrachtgever zoekt u een professional met de juiste kennis en vaardigheden. Maar ook een professional met de persoonlijkheid en ambities die bij uw bedrijf en project passen.
  • Als professional zoekt u een rol waarin u uw kwaliteiten volledig kunt benutten en uw kennis wilt verruimen. Uiteraard in een omgeving waarin het prettig werken is.

Onze kernwaarden:
Helderheid en transparantie

Value Financial staat voor volledige helderheid en transparantie:

  • Geen onduidelijkheden over de gehanteerde tarieven. Zowel met opdrachtgevers als professionals maken we hierover glasheldere afspraken en zijn we transparant over onze verdiensten.
  • Wij zijn helder over de inhoud van interim opdrachten. Wij werken met duidelijke opdrachtomschrijvingen en maken heldere afspraken over de duur van de inzet en tarief.

Onze opdrachtgevers

We zijn ervan overtuigd dat kennis van het financiële werkveld belangrijk is om optimaal te kunnen bemiddelen. Zowel bij de inventarisatie van de wensen van de opdrachtgever als het in kaart brengen van de kennis, ervaring en wensen van de professional.

Value Financial spreekt de taal van onze opdrachtgevers en onze professionals.

Ik wil graag gebeld worden